T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Escher Strasse 23

Algemeen
 • Woonplaats
  Neuenhaus
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceeloppervlakte
  1766 m²
 • Inhoud
  471 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Escher Strasse 23 – NEUENHAUS Duitsland

Heerlijk vrij wonen en toch op slechts 5 autominuten van alle voorzieningen? Dat kan hier in dit charmante vrijstaande woonhuis op vrije locatie met 1766m² eigen grond en vrij uitzicht rondom. Deze woning met slapen en baden op de begane grond en met aangebouwde garage met berging is in 1965 gebouwd, echter in 2015 met smaak veel gevoel voor licht gemoderniseerd.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal, zeer ruime slaapkamer (ruim 15 m²), lichte eetkamer, gezellige woonkamer, dichte keuken met recent geplaatste (2015), moderne inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, tussenhal naar modern toilet, bijkeuken, en luxe badkamer met inloopdouche en badmeubel met wastafel. Zowel het toilet als de badkamer zijn in 2015 geplaatst. In de woonkamer en eetkamer is een moderne laminaatvloer gelegd, in de slaapkamer ligt vloerbedekking.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 kinderkamers, berging met CV ketel (2002, recent geheel gereviseerd). Verdieping is voorzien van moderne laminaatvloer.

Het geheel ligt zeer beschut met veel groen met een enorme variëteit aan gewassen en bomen, uw privacy is gegarandeerd, vanaf de straat is amper te zien dat er een woning staat.

Extra info:
– woning is deels voorzien van isolatiebeglazing
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte ketel uit 2002
– meerdere terrassen in de tuin, van heerlijk beschut tot lekker in de zon

Vraagprijs € 179.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 179.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!