T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Eichenstrasse 8

Algemeen
 • Woonplaats
  Emlichheim
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  127 m²
 • Perceeloppervlakte
  474 m²
 • Inhoud
  605 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Eichenstrasse 8 – Emlichheim Duitsland

In het geliefde dorp Emlichheim bieden wij een rustige woonstraat en toch nabij alle voorzieningen deze aantrekkelijke grotendeels gemoderniseerde vrijstaande woning met garage met overkapping en vrijstaande schuur aan. De woning is in 1968 gebouwd, maar vanaf 2018 is de tuin compleet nieuw aangelegd, is de schuur gebouwd. In de woning is de begane grond voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe inbouwkeuken en een nieuwe badkamer. Voor de rest is woning van binnen en buiten opgefrisd en ook is er in 2018 een nieuwe CV ketel met veel nieuw leidingwerk geplaats en gelegd. De woning staat op een kavel van 474 m² met een volledig omsloten tuin op het zuidoosten.

De woning is zeer geschikt voor een groot gezin of voor dubbele bewoning en als volgt ingedeeld.

Begane grond: zijentree, hal met trappenhuis, woon/eetkamer, half open keuken met moderne hoogwaardig afgewerkte inbouwkeuken met inbouwapparatuur, bijkeuken, luxe badkamer met inloopdouche in bad, zwevend toilet en badmeubel met vaste wastafel, ruime ouderslaapkamer

Eerste verdieping: kleine overloop, grote slaapkamer (of ruime woon/eetkamer) , half open keuken met inbouwkeuken met inbouwapparatuur, ruime slaapkamer, badkamer met douche in bad, toilet en wastafel, kinderkamer/werkkamer

Tweede verdieping middels vaste trap te bereiken: ruime slaapkamer met velux dakramen.

De woning is vrijwel geheel onderkelderd met CV ruimte, hobbyruimte en bergingruimten.

Extra info:
– op fietsafstand van meerdere supermarkten, bakkerijen en drogisterij gelegen
– slechts enkele autominuten van Coevorden en Schoonebeek gelegen

Vraagprijs € 249.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 249.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!