T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Echtelerdiek 2

Algemeen
 • Woonplaats
  Wilsum
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1997
 • Woonoppervlakte
  230 m²
 • Perceeloppervlakte
  2800 m²
 • Inhoud
  1050 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Echtelerdiek 2-Wilsum DUITSLAND

In het geliefde landelijk gelegen Wilsum te Duitsland bieden wij deze in 1997 compleet gesaneerde woonboerderij in vakwerkstijl aan. De woning met veel leefruimte (230 m²) biedt genoeg plaats voor een gezin en het uitoefenen van hobby’s. Doordat er alle jaren veel aandacht aan het onderhoud is geschonken is het woning waar u zonder problemen zo in kan trekken.

De woning is geheel voorzien van dubbel glas en in 2020 is de CV ketel vervangen. Rondom de woning is een prachtig aangelegde tuin te vinden met meerdere terrassen, een zwemvijver en een geheel geïsoleerd tuinhuis voor uw tuingereedschap. Recent is de Kläranlage vervangen en de oprit biedt plaats voor 4 auto’s.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal, bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en eenvoudig keukentje, vooraadruimte, badkamer met douche, grote woon/eetkamer met toegang naar het terras, dichte keuken met complete hoogwaardige inbouwkeuken. Via de is de dubbele inpandige garage en separate berging te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel, Homeoffice (evt. 5e slaapkamer)

Prijs op aanvraag

Makelaarskosten voor de koper 4,76%

Vraagprijs
€ 0 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!