T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Dr J C Homanstraat 31

Algemeen
 • Woonplaats
  Coevorden
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  tussenwoning
 • Bouwjaar
  2003
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Perceeloppervlakte
  224 m²
 • Inhoud
  465 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Dr J C Homanstraat 31 – Coevorden

In een rustige woonstraat met veel openbaar groen bieden wij deze uitestekend onderhouden tussenwoning met serre en houten schuur aan. De woning is in 2003 gebouwd en recent voorzien van nieuwe (laminaat en pvc)vloeren, serre en nieuwe glazen douchewand. Het geheel staat op een kavel van 151 m² met een verzorgde omsloten achtertuin op het westen.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: hal/entree, hangtoilet met fontein, meterkast, halfopen keuken met in 2012 geplaatste nette inbouwkeuken in hoekopstelling, voorraadkast, woonkamer en openslaande tuindeuren naar de serre. In de woonkamer, hal en het toilet is recent een hoogwaardige pvc-vloer gelegd.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en keurige badkamer met glazen douchewand, hangtoilet, designradiator en vaste wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap naar overloop met bergruimte, cv-ketel en wasmachine aansluiting, 2 slaapkamers met dakramen.

Extra info:
– gelegen in een hofje
– winkels en toegangswegen op korte afstand
– serre met zonnewering

Vraagprijs € 225.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!