T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Carstensdijk 27

Algemeen
 • Woonplaats
  Elim
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1954
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In centrum
  Vrij uitzicht
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceeloppervlakte
  3015 m²
 • Inhoud
  489 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Carstensdijk 27 – Elim

In de kom van het dorp aan de doorgaande weg bieden wij deze comfortabele vrijstaande woning met slapen en baden op begane grond en bijna 700 m² aan hoogwaardige opslag/ werk of hobbyruimte aan.
De woning is in 1954 gebouwd en is in 1998 sterk gemoderniseerd, het geheel staat op een kavel van 3015 m² met vrij uitzicht over groenland aan de achterzijde.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan zijkant, hal, ruime straatgerichte woonkamer, slaapkamer met opkamer en toegang naar kleine kelder, gezellige woonkeuken met houtkachel en keurige inbouwkeuken uit 2001 met verschillende apparatuur, uitbouw met bijkeuken met uitgang naar buiten, separaat toilet en nette badkamer uit 2000 met ligbad, douche en vaste wastafel. Via de uitbouw is er een toegang binnendoor naar de loods en naar het overdekte terras.

Eerste verdieping: overloop, toilet, 2 prima kinderkamers, ruime ouderslaapkamer. Gehele verdieping is recent opgefrist en voorzien van moderne laminaat vloer.

In 1998 is de hoogwaardige loods aangebouwd, deze in 2005/2006 uitgebreid met een ca 400 m² grote kas, het geheel biedt veel verschillende mogelijkheden.

Extra info:
– in 1998 is de woning voorzien van geheel nieuwe kozijnen met isolatiebeglazing
– in 1998 is het dak vernieuwd en voorzien van nieuwe dakpannen en windveren, het dak is deels
geïsoleerd
– Op slechts enkele minuten van de autosnelweg gelegen naar Emmen of Zwolle

Vraagprijs € 465.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 465.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!