T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Bruntingerbrink 24

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1982
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceeloppervlakte
  228 m²
 • Inhoud
  416 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Bruntingerbrink 24 – Emmen

Vanwege de overweldigende belangstelling voor deze woning is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Starters opgelet!

In de geliefde wijk Bargeres bieden wij in een rustig hofje gelegen deze keurige half-vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken/berging aan. Deze ruime woning is voorzien van zonnepanelen en kunststof kozijnen en staat op een kavel van 228 m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, kleine hal, ruime woonkamer met laminaatvloer, open keuken in lichte kleurstelling met diverse apparatuur (onder andere een moderne afzuigkap), bergingkast, tussenhal, toilet met hangtoilet, bijkeuken met toegang naar overdekt terras.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 ruime kinderkamers, keurige badkamer met toilet, douchecabine en badmeubel met vaste wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbaar met een overloop, CV ruimte en 2 prima kinderkamers met dakraam.

Extra info:
– In 2006 geheel v.v. kunststof kozijnen met isolatieglas;
– In 2006 v.v. nieuwe meterkast met voldoende groepen;
– Extra spouwmuur aan de Oostzijde;
– 8 zonnepanelen,
– Combiketel: AWB, HR-combi, 2005;

Vraagprijs € 199.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 199.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!