T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Birkenweg 18

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1980
 • Woonoppervlakte
  213 m²
 • Perceeloppervlakte
  1232 m²
 • Inhoud
  887 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Birkenweg 18 – Haren Fehndorf Duitsland

Op slechts enkele kilometers van de grens bij Klazienaveen in een rustige woonwijk gelegen bieden wij deze zeer ruime vrijstaande woning aan met vrijstaande stenen garage en dubbele carport. De woning staat op een ruime (oorspronkelijk dubbele) kavel van 1232 m² met uitzicht over de akkers. De woning is in 1980 gebouwd en telkens deels gemoderniseerd. Slapen en baden op de begane grond!!

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal met plavuizen vloer, modern toilet, zeer ruime en lichte, speels vormgegeven woonkamer, dichte keuken met keurige inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, fijne slaapkamer en moderne badkamer met inloopdouche, badmeubel met wastafel, toilet en witgoedaansluitingen, bergruimte

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en badmeubel met vaste wastafel, zeer ruime ouderslaapkamer met loggia.

De woning is geheel onderkelderd. Deze enorme kelder heeft en hoogte van meer dan 3 meter en is onderverdeeld in 5 grote ruimten.

Extra info:
– de woning is in 2020 van binnen geheel opnieuw geschilderd
– op slechts enkele autominuten van de Nederlandse snelweg en Duitse Autobahn gelegen
– heerlijk rustige woonstraat

Vraagprijs € 285.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 285.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!