T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Birkenstrasse 1

Algemeen
 • Woonplaats
  Laar
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2000
 • Woonoppervlakte
  220 m²
 • Perceeloppervlakte
  1523 m²
 • Inhoud
  640 m³
 • Aantal kamers
  7
Omschrijving

Birkenstrasse 1 Laar – Agterhorn DUITSLAND

In het geliefde vlak over de grens gelegen Agterhorn bieden wij op een heerlijke vrije hoeklocatie met vrij uitzicht over de landerijen deze hoogwaardige traditioneel gebouwde vrijstaande woning met aangebouwd appartement en carport en berging aan. Deze aantrekkelijke woning met mogelijkheid voor dubbele bewoning, deels verhuur of mantelzorg en natuurlijk slapen en baden op de begane grond is in 2000 gebouwd en staat op een ruime kavel van 1523 m².

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree, hal met smaakvolle plavuizenvoer, garderobe, toilet met urinoir, ruime woonkamer met comfortabele houtkachel voor de winterdagen, gezellige woonkeuken met keurige inbouwkeuken met verschillende apparatuur, via binnendoor en buitenom is het appartement te bereiken.

Indeling appartement: entree, hal met plavuizen vloer, slaapkamer, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en vaste wastafel, woon/ eetkamer met eenvoudige inbouwkeuken.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 3 kinderkamers, stookruimte met gasgestookte CV ketel, moderne badkamer met ruime douche met zitmogelijkhed, dubbele vaste wastafel en toilet.

Extra info:
– stenen schuur met overkapping (van beide zijde dicht)
– carport
– houten tuinhuis
– op slechts 5 minuten van het centrum van Coevorden gelegen

Vraagprijs € 329.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 329.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!