T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Bergstrasse 2 – Wilsum

Algemeen
 • Woonplaats
  Wilsum
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1954
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
  Vrij uitzicht
 • Woonoppervlakte
  136 m²
 • Perceeloppervlakte
  3210 m²
 • Inhoud
  589 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Bergstrasse 2 – Wilsum Duitsland

Op een ruim perceel van 3210 m² bieden wij deze compleet gesaneerde vrijstaande woning met dubbele garagebox aan in een landelijke omgeving in het buitengebied van Wilsum. De woning is 1954 gebouwd en sinds 2013 is de woning stevig onderhanden genomen. Zo zijn alle leidingen vernieuwd, is de gehele elektrische installatie inclusief installatiekast geheel vernieuwd en zijn de houten vloeren op de begane grond vervangen door een goed geïsoleerde betonvloer. Ook is er gas in het huis gelegd naar een nieuwe ketel en is de bestaande sceptictank geheel vernieuwd naar de nieuwste eisen.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, hal met toegang naar kelder, ruime woon/eetkamer (ca 40 m²) met keurige laminaatvloer, hobbykamer, open keuken met inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur, bijkeuken met keukenblokje voorzien dubbel spoelbak, onderkastjes en bovenkastruimte, achterhal met toilet voorzien toilet en urinoir.

Eerste verdieping: overloop, doorgangskamer, ouderslaapkamer, 2 prima kinderkamers, badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, urinoir en vaste wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en de rest van de verdieping is voorzien van een keurige vloerbedekking.

De woning is deels onderkelderd en opgedeeld in 3 ruimten te weten CV ruimte met hydrofoor, metersruimte en berging.

Er is op dit moment in overleg met de buurman ca 1000 m² extra gratis in gebruik.

Extra info:
– zowel de begane grondvloer als de plafonds op de verdieping zijn opnieuw geïsoleerd
– de keuken uit 2013 is voorzien van vaatwasser, afzuigkap, elektrische oven, koelkast en gaskookstel
– de woning is ca een kwartier van de grens bij Coevorden en Schoonebeek gelegen

Vraagprijs € 185.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 185.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!