T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Bathorner Strasse 18A

Algemeen
 • Woonplaats
  Twist
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1970
 • Ligging
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  164 m²
 • Perceeloppervlakte
  3765 m²
 • Inhoud
  991 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Bathorner Strasse 18A – Twist Duitsland

Wonen in het buitengebied met ruimte voor kleinvee!!

In het buitengebied van Twist bieden wij op een heerlijke vrije locatie deze comfortabele en ruime (half) vrijstaande woning met vrijstaande schuur met aangebouwde carport en een vrijstaande chalet aan. Deze gemoderniseerde woning is in 1970 origineel gebouwd en staat op een zeer ruime kavel van 3765 m². Recent is de woning van binnen compleet opnieuw geschilderd en is er een hoogwaardig vlonder aan de achterzijde van de woning geplaatst.

De woning is als volgt ingericht.

Begane grond: entree, hal, sfeervolle woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, toilet, gezellige woonkamer met houtkachel, tussenhal naar bijkeuken en berging met achteruitgang.

Eerste verdieping: overloop, 5 ruime slaapkamers, comfortabele badkamer met douche, bad, toilet en vaste wastafel, wasruimte.

Via een vlizotrap is de enorme zolder over de gehele woning te bereiken.

De woning is deels onderkelderd, hier bevindt zich onder andere de gasgestookte CV ketel en de nodige bergruimte.

In de harten van de verkopers heeft vooral het chalet aan het eind van de kavel een warm plekje, hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt om echt even van de rust, de stilte en de enorme variatie in de vogelpopulatie te genieten. Een stukje vakantie op eigen terrein, zo wordt het omschreven. Daar sluiten wij ons natuurlijk graag bij aan.

Extra info:
– enkele kilometers van de Nederlandse grens gelegen
– zeer geschikt voor het houden van kleinvee
– recent gebouwde houten berging met carport en vliering
– recent is de Kläranlage geheel naar de laatste standaard gereviseerd
– energielabel E

Vraagprijs € 219.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 219.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!