T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Anne Franklaan 25

Algemeen
 • Woonplaats
  Coevorden
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1990
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  128 m²
 • Perceeloppervlakte
  274 m²
 • Inhoud
  450 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Anne Franklaan 25 – Coevorden

Rustig gelegen, in een aantrekkelijke woonstraat in de woonwijk Ballast bieden wij deze zeer nette halfvrijstaande woning met uitbouw en carport aan. De woning is gelegen nabij een supermarkt en het park, het geheel staat op 274 m² eigen grond en is origineel gebouwd in 1990.

Sinds de huidige bewoners de woning in 2016 hebben aangekocht is de woning zeer grondig aangepakt. Er is bijvoorbeeld een nieuwe inbouwkeuken en een nieuwe badkamer geplaatst, de CV-ketel is vervangen, nieuwe vloerbedekking gelegd door de gehele woning, er is een groot formaat tuinhuis met overkapping geplaats en de tuin is opnieuw aangelegd. Echt een instapklare woning!!

De indeling is als volgt.

Begane grond: zijentree, hal, modern toilet, ruime woon/eetkamer, open keuken met hoogwaardige inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, bijkeuken met witgoedaansluitingen, voormalige garage is omgebouwd en nageïsoleerd, zeer geschikt als speel/werkkamer.

Eerste verdieping: overloop, ruime ouderslaapkamer, 2 prima kinderkamers, moderne badkamer met douche, toilet, multifunctionele spiegel (o.a. met muziek) en badmeubel met 2-persoons wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken, overloop, CV-ruimte, ruime vierde slaapkamer

Extra info:
– prima geïsoleerde woning met dak-, vloer- en muurisolatie, geheel voorzien van dubbel glas
– heerlijke tuin op het zuidoosten
– woning is gedeeltelijk voorzien van airco
– op circa 5 fietsminuten gelegen van diverse supermarkten

Vraagprijs € 257.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 257.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!