T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

An der Wieke 4

Algemeen
 • Woonplaats
  Twist
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2002
 • Ligging
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  153 m²
 • Perceeloppervlakte
  1201 m²
 • Inhoud
  718 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

An der Wieke 4 – Twist Duitsland

In de kom van het dorp Twist bieden wij deze in 2020 compleet gemoderniseerde vrijstaande woning met vrijstaande schuur en riante kavel van 1201 m² aan. Het originele bouwjaar is 2002, echter in 2020 is de woning geheel casco gemaakt en met smaak en op fantastische hoogwaardige wijze compleet van binnen nieuw opgebouwd.

De meest in het oog springende werkzaamheden zijn de volgende;

In de woning zijn alle wanden opnieuw gestukadoord, zijn alle vloeren vervangen, is er compleet nieuw sanitair en tegelwerk geplaatst (badkamer en toilet), er is een zeer uitgebreide en luxe inbouwkeuken met alle gebruikelijke inbouwapparatuur geplaatst.

Rondom de woning is de bestrating geheel opnieuw gelegd met meerdere parkeerplaatsen aan de voorzijde en een sfeervol (deels overdekt) terras met keramische tegels aan de achterzijde met een fraai ingerichte en aangelegde tuin met speciaal beregeningssysteem en grasveld.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal met sfeervolle plavuizen vloer, luxe afgewerkte toilet, ruime woon/eetkamer met uitbouw en visgraat gelegde laminaatvloer, in de woonkamer is een sfeerhaard, open keuken met fantastische inbouwkeuken met kookeiland met onder andere een vernuftig afzuigsysteem, 6-pits inductiekookplaat, riante koelkast, stoomoven, heteluchtoven, quooker en afwasmachine, ruime bijkeuken.

Eerste verdieping: overloop, ruime ouderslaapkamer, 3 prima kinderkamers, luxe afgewerkte badkamer met losstaande badkuip, inloopdouche, toilet en badmeubel met 2-persoons wastafel.

Extra info:
– nabij alle voorzieningen gelegen
– slechts 10 over de grens gelegen
– in de tuin is overal tuinverlichting aangebracht
– alle slaapkamers zijn tussen de 12 en 15 m² groot
– de woning wordt door een gasgestookte CV ketel uit 2020 (lease) verwarmd

Vraagprijs € 349.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 349.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!