T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

An der Wieke 3

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren-fehndorf
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1966
 • Woonoppervlakte
  157 m²
 • Perceeloppervlakte
  664 m²
 • Inhoud
  855 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

An der Wieke 3 – Haren Fehndorf

Op werkelijk een steenworp van de grens gelegen bieden wij aan de rand van het dorpje Fehndorf met vrij uitzicht over de akkers deze stabiel gebouwde ruime bungalow met aangebouwde stenen garage en houten tuinhuis. Deze grotendeels onderkelderde woning is origineel in 1966 gebouwd, doch later gemoderniseerd. Het geheel staat op een kavel van 664 m² met een omsloten tuin met verschillende fruitbomen.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, ruime hal met plavuizen vloer, garderobe, toilet, slaapkamer, dichte woonkeuken met nette inbouwkeuken voorzien van apparatuur, ruime eetkamer met houten plafond met balken in zicht, doorgang naar ruime woonkamer met grote raampartij aan tuinkant met deur naar terras, via de hal is teven de ouderslaapkamer, kinderkamer en ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel te bereiken.

De riante kelder (100 m²) is goed bruikbaar en als volgt ingedeeld: overloop, CV ruimte, hobbyruimte (Werkstatt) en 2 voorraadruimtes

Extra info:
– 5 minuten van de autosnelweg/ grens Nederland gelegen
– de woning wordt verwarmd via een oliegestookte CV ketel Merk Buderus

Vraagprijs € 160.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 160.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!