T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

An den Neegen Bargen 95

Algemeen
 • Woonplaats
  GÖlenkamp
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1976
 • Ligging
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  In bosrijke omgeving
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  48 m²
 • Perceeloppervlakte
  1957 m²
 • Inhoud
  144 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

An den Neegenbargen 95 – Gölenkamp Duitsland

Paradijselijk onder de rook van het geliefde Luftkurort Uelsen op het kleinschalige Feriengebiet “An den Neegenbargen” gelegen hoogwaardig gebouwd en afgewerkte vrijstaande woning met vrijstaande schuren op een heerlijke vrije locatie met rondom heuvellandschappen en volop natuur om heerlijk tot rust te komen. De woning is gebouwd in 1976, maar recent vrijwel compleet gemoderniseerd. Het geheel staat op een zeer royale kavel van 1957m² met aan voor- en achterzijde fantastisch uitzicht over de natuurgebieden, de kavel zelf is prachtig aangelegd met een parkachtige tuin en compleet aangelegde bestrating en terras. Toegang geschiedt via een hoogwaardig sierhekwerk.

De compacte woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, kleine hal, lichte woonkamer met veel raampartijen en frisse, recent gelegde pvc vloer, verwarming via moderne pelletkachelinstallatie, open keuken met nette inbouwkeuken in hoek-opstelling met koelkast, afzuigkap en inductie kookplaat, afwasmachine en combimagnetron, moderne badkamer met hangtoilet, toilet en badmeubel met vaste wastafel, 2 slaapkamers. Via de keuken is er een achteruitgang naar het heerlijke overdekte terras.

De woning is in 2015 vrijwel geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. Volgende zaken zijn aangepakt: nieuw dak voorzien van aluplaten en nageïsoleerd, aanbrengen nieuwe bestrating rondom, pvc vloer in woonkamer, badkamer vernieuwen en voorzien van nieuw sanitair, opbouwen schuren, plaatsen pelletkachelinstallatie, alle kozijnen voorzien van nieuwe HR++ beglazing, plaatsen sierhekwerk.

In de tuin staan twee nieuw gebouwde schuren, waarvan de grootste geheel is geïsoleerd en voorzien van kiepramen. Deze is 24 m² (8×3) groot, de kleinere is 9 m² (3×3)

Extra info:
– de woning mag uitgebouwd worden tot een totale grootte van 80 m²
– op enkele kilometers van Uelsen, Neuenhaus en natuurlijk de Nederlandse grens gelegen
– permanente bewoning wordt zonder problemen gedoogd ( 2 buren wonen er al meer dan 25 jaar)
– de woning is voorzien van een Kläranlage welke voldoet aan alle eisen
– buitenom is in 2020 geschilderd
– slapen en baden op begane grond!!!
– door de huidige eigenaren is de luxe inbouwkeuken geplaatst in 2020 en de pvc vloer gelegd
– glasvezelinternetverbinding is aanwezig

Vraagprijs € 159.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3 %

Vraagprijs
€ 159.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!