M: +31 (0) 6-54391183

T: +31 (0) 591-221683

Neem vrijblijvend contact op

Carl-Zeiss-Strase 16 – Emlichheim
vraagprijs : € 449.000 k.k.

Uw naam

Uw email*

Uw Telefoonnummer*

Adres van betreffende woning*

Uw vraag over deze woning:*

Extra commentaar

Description

Carl-Zeiss-Strasse 16 – Emlichheim Duitsland

Net over de grens bij Coevorden/Schoonebeek (Drenthe) op een perceel van 4000m2 is deze zeer luxe woning met bedrijfshal gelegen. Uniek wonen en werken in een rustige omgeving met heel veel groen en binnen 10 minuten op de A37!!! Dat is wonen en werken in Emlichheim!

De bedrijfshal is 50 x 25 meter ( hoogte van de hal is 5 meter) en is zeer geschikt voor grootschalige verkoop van bijvoorbeeld auto’s, caravans, keukens, badkamers maar ook als opslag is deze perfect te gebruiken. De hal is voorzien van een roldeur en zowel aan de voor- als achterzijde een toegangsdeur met raampartij. Bij de bedrijfshal hoort uiteraard ook een apart kantoor/keuken met toilet. Vrije hoogte is 3,80 meter.

De woning heeft op de begane grond een zeer ruime slaapkamer met aangrenzend een luxe douche met wastafel en toilet. Daarnaast een grote hal met een separaat toilet. Vanuit de ruime open keuken heeft u zicht op de groene en diepe tuin met vijverpartijen, door een brede schuifdeur direct toegang tot het terras. De kamer is in 2011 voorzien van een luxe aanbouw. Op de gehele benedenverdieping en de badkamer boven is per ruimte de vloer voorzien van regelbare vloerverwarming. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast. Ook op de verdieping bevindt zich een extra grote badkamer voorzien van douche, toilet, bad en wastafel. De aanbouw in de kamer, badkamer en de slaapkamer beneden zijn voorzien van elektrische rolluiken.

Het bedrijfsgedeelte wordt exclusief MwSt aangeboden.

Vraagprijs € 449.000 k.k.

De woning met bedrijfshal wordt zogeheten "Provisionsfrei" aangeboden.

Details

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda